Spring naar inhoud

Totaal Onderhouds Plan

Totaal OnderhoudsPlan

Zoekt u een nieuwe aanpak voor uw onderhoudsvragen. Doe dan uw voordeel met de ervaring die vdveenschilders heeft in het onderhouden van bedrijfspanden, scholen, praktijkruimten en andere gebouwen (waaronder uiteraard ook woonhuizen).

TOP betekent een totaal aanpak

Natuurlijk denkt u bij onderhoud in de eerste plaats aan glas- en schilderwerken. Als modern familiebedrijf weet vdveenschilders- ruim negentig jaar jong - wat het is om daarin kwaliteit te leveren. Maar uw gebouwen bestaan niet alleen uit glas en verf. In een totaal aanpak van het onderhoud moeten ook het hout- en metselwerk worden betrokken. Het TOP-Systeem biedt u daarom ook de diensten aan van vakmensen uit de aannemerij. Als uw gebouwen binnen het TOP-Systeem worden onderhouden, heeft u met één inspectiebeurt een totaaloverzicht van te verrichten werkzaamheden.

TOP is kwaliteit in onderhoud

Aan uw gebouwen werken vakmensen. Het team dat zich met het onderhoud van uw panden bezighoudt, stemt haar werkzaamheden af. Zelf heeft u geen omkijken naar de uitvoering van het onderhoud. Totaal onderhoud van vdveenschilders dat u geld bespaart en zorgen uit handen neemt.

TOP werkt planmatig

Planmatig periodiek onderhoud van uw gebouwen is de enige manier om grote en onverwachte uitgaven te voorkomen. Het TOP-Systeem van vdveenschilders treedt voor u in werking met een gedegen inspectie. Alle onderhoudsaspecten van een gebouw worden opgenomen en in een totaal plan verwerkt. Dit plan bestrijkt een periode van vijf of tien jaar. U krijgt een uitgewerkt overzicht van de onderhoudsbeurten over die periode. Zo weet u in een oogopslag wat het totaal onderhoud aan een gebouw u per jaar kost. Begroten van onderhoud was met vdveenschilders nog nooit zo gemakkelijk. En door de indexering van de prijzen staat u de komende vijf of tien jaar nooit meer voor verrassingen. U bent vroegtijdig en volledig op de hoogte van de uitgaven voor een Totaal OnderhoudsPlan aan uw gebouwen. En, niet onbelangrijk; door te werken met het TOP-Systeem ligt de prijs die u betaalt aanmerkelijk lager dan bij incidenteel of groot onderhoud.

Het TOP-Systeem van vdveenschilders biedt u:

  • een totale aanpak (glas/verf/hout/metselwerk)
  • teamwork
  • kwaliteit in onderhoud
  • planmatig werken
  • kostenbeheersing
  • en uiteraard een langdurige en prettige samenwerking met vakmensen die aan het behoud van uw gebouwen werken

Vraag die TOP offerte vandaag nog aan

Mail nu uw gegevens voor een vrijblijvende opname van uw gegevens en een offerte.