Spring naar inhoud

AF

"Ook wij zijn erkend"

Toen de Koninklijke Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (FOSAG) in 1995 startte met een Erkenningsregeling had Dieren en omgeving heeft al direct een Erkend bedrijf: vdveenschilders. Met het Erkend zijn via de Erkenningsregeling biedt het voor u als klant een extra kwaliteitsgarantie. De Erkenningsregeling laat alleen gekwalificeerde bedrijven toe en geeft het keurmerk AF aan haar deelnemers.

Garantie

De erkenning van vdveenschilders komt boven op de hoge eisen die het bedrijf zelf al stelt aan vakbekwaamheid. Bij een Erkend bedrijf ontvangt u een offerte volgens algemene consumentenvoorwaarden. Deze zijn samen met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis opgesteld. De erkenning houdt ook in dat in geval van geschillen een beroep gedaan kan worden op de Geschillencommissie Schilder- en Afwerkingsbedrijf. Als consument die met vdveenschilders in zee gaat, krijgt u dus dubbele zekerheid: goed vakmanschap en de mogelijkheid van verhaal.

Opleidingseisen

Een hoofdgedachte achter de erkenningsregeling is het leveren van kwaliteit door het stellen van opleidingseisen op het gebied van vakbekwaamheid en bedrijfsvoering. Het uitbrengen van een goede, overzichtelijke offerte hoort daar ook bij. Een Erkend bedrijf weet waarover het praat. Vraag dus gerust een vrijblijvend advies of offerte. Als Erkend bedrijf weten ze bij vdveenschilderswaarover ze praten. Het werk is AF.